Home

Floris de hond

Floris de Hond

Floris weet de mensen in het huis te manipuleren. Hij voelt ze precies aan en reageert op alles wat er in en om het huis gebeurt. Hij is speels, ondeugend, vrolijk en houdt van humor. Floris is een hond om verliefd op te worden. In het gezin wonen meerdere viervoeters die ook hun eigen karakter hebben. Kunnen ze met elkaar overweg? Ook met die kat? Bij elk verhaal lokt hij kinderen uit hun tent en wil ze mee laten denken over alledaagse gebeurtenissen. Hij weet ze te boeien met zijn 'slimme streken'. Korte zinnen worden gebruikt. Elk verhaal is voorzien van een mooie tekening.

 

Vandaag is dit gezellige voorleesboek uitgebracht. Het boek heet: “Floris de hond“ en is geschreven door Riek van Vliet. Het boek gaat over Floris, de nova scotia duck tolling retriever, en vertelt zijn belevenissen in korte verhalen. Ook ons dierenpension wordt hierin genoemd:

Floris de Hond dierenpension

Binnenkort is dit leuke boek verkrijgbaar bij ons in Dierenpension de Bommel, maar u kunt het nu alvast bestellen voor € 17,50 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.