20140205 1 header

Onze hondenverblijven:

Wij zijn in het bezit van verwarmde binnenkennels met vloerverwarming, waar de honden minimaal met z'n tweeën verblijven. Geeft dit problemen omdat uw hond niet met andere honden overweg kan, meld dit dan bij de reservering, i.v.m. ons planningsschema. Uw huisdier blijft dan uiteraard alleen in een kennel. Hiervoor wordt wel een extra toeslag in rekening gebracht.
Wanneer u er de voorkeur aan geeft dat uw hond alleen in een kennel geplaatst wordt, geef dit dan duidelijk aan bij de reservering. Ook hier voor geldt een extra toeslag boven op de - op dat moment hanteerbare - pension prijs.

dog19Vindt uw hond het heerlijk met andere honden, dan zoeken wij een leuk maatje voor hem/haar. Hierbij letten wij op grootte en leeftijd.
In iedere kennel staat een mand met deken/kleedje, zodat de honden "comfortabel" kunnen liggen. Deze kleedjes worden om de dag gewassen, mits deze bevuild zijn want dan gaan ze gelijk de was in.
U mag uw hond een eigen deken/kleedje meegeven, alleen kunnen wij niet garanderen dat deze heel blijft en/of terugkomt.
Oude dekens/kleedjes zijn bij ons altijd welkom, zodat wij onze voorraad op peil kunnen houden.

dp7aTevens hebben wij ruime speelweiden, op zand, waar de honden naar hartelust kunnen ravotten. Niet-sociale honden gaan alleen naar buiten, de andere honden worden in gezellige groepen onderverdeeld. Dit alles gebeurt uiteraard onder toezicht van ons.

Bij mooi weer kunnen de honden de gehele dag (m.u.v. rust - en etenstijd) naar buiten, bij regen of bij tè warm/tè koud weer gaan de honden een aantal keren gedurende een kortere tijd naar buiten. Tevens zijn we in het bezit van een binnen speelweide, als uw hond door omstandigheden niet buiten kan/mag.

Is uw teef loops of wordt zij dit, dan is dit geen probleem. Deze teefjes gaan gescheiden van de 'echte' reuen naar buiten. Gelieve bij aankomst te melden dat de teef loops is of wordt.

 

 

Is uw huisdier bij binnenkomst onhandelbaar, dan kunnen wij uw huisdier helaas niet in ons pension aannemen. Dit niet alleen voor ónze veiligheid, maar ook dat van onze andere "gasten".

Uiteraard staat bij ons de persoonlijk aandacht voor uw dier voorop.

 

 

*****
Dierenpension

"De Bommel"

toller 

LET OP :

Inverband met het Coronavirus zijn onze openingstijden in tijdsblokken verandert !

Dit houdt in dat u ALLEEN op afspraak, uw trouwe viervoeter kunt brengen en ophalen. ( 

We hopen u hiermee voldoende te hebben gëinformeerd.

't Bommelteam 


 

 

Al enkele jaren heeft Bommeltje een ruil bibliotheek .

Hier kunt u leesboeken ruilen, of leesboeken inleveren uiteraard wel compleet.          

We wensen u veel leesplezier !!


 

 

______________________

 Labrador aanbieding

COUPE A LA LAB

€ 60.00

(dit is wassen en ontwollen)


 

Gevraagd

 Oude handdoeken. 

Oude voetballen.

Oude rugby ballen

 

Heeft u deze toevallig over of gebruikt u ze niet meer wij zijn er heel blij mee.


Bent u ook nieuwsgierig naar ons nieuwe reserveringssysteem?

Klik en lees meer!

KennelCare inloggen


 

*****