20140205 1 header

Entingen katten

Wanneer u uw kat wilt brengen moet u kat geënt zijn tegen: 

  • Kattenziekte
  • Niesziekte
  • Bb

Bb is een enting, deze is verplicht te geven aan uw kat. Let op dit is een aparte enting !! (Bb is een extra bescherming tegen niesziekte, vooral bij stress en of verminderde weerstand van katten )

kvb04Deze entingen dienen minimaal 2 weken voor aanvang te zijn toegediend en mogen niet ouder zijn dan een jaar. U dient bij ieder verblijf het mee inentingsboekje te nemen.

Zonder GELDIG inentingsboekje nemen wij uw kat NIET aan.

Er wordt streng gecontroleerd op de geldigheid van de inentingen, dus stellen wij, als pension, hoge eisen. Deze zijn als volgt:

 Alle inentingen moeten minimaal 14 dagen VOOR het verblijf in ons pension gegeven zijn!

Let op

  • Volledig ingevuld vaccinatieboekje
    (Stickers gegeven entingen, datum geven entingen, handtekening Dierenarts en stempel Dierenartsen praktijk)
  • Chip !! of Tatoeage nummer

 

U dient het inentingsboekje en/of dierenpaspoort altijd mee te brengen. Ook hier geldt: geen boekje, geen toegang. In verband met controle van de dierenbescherming, dient dit als bewijsmateriaal dat de aanwezige dieren geldig geënt zijn.

Dus om nare situaties te voorkomen :  Let op dat het vaccinatie boekje volledig is ingevuld, en dat de kat de juiste entingen heeft gehad , kijk ook goed naar de geldigheid van de entingen !!!  Ook moeten alle huisdieren bij reservering een chip- of tatoeagenummer hebben. Als u vragen hier over heeft neem dan contact met ons op, dit om nare situaties te voorkomen. 

kattenpension de bommel 04 

Denkt u ook aan het volgende?

Het is zeer gewenst dat u uw kat (indien nodig) thuis ontvlooit en ontwormt. Gelieve dit in te vullen in het inentingsboekje. Zien wij vlooien en/of wormen tijdens het verblijf van uw kat, dan zullen wij hem/haar hier uiteraard voor behandelen en zijn de kosten voor uw rekening!!!

Gebruikt uw kat medicijnen? Vergeet deze dan niet mee te nemen en noteer duidelijk de naam van de kat op het etiket en voeg het toedieningschema van de dierenarts erbij.

Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om het verblijf van uw dier goed te laten verlopen, maar mocht uw huisdier toch onverhoopt ziek worden, dan zullen wij onze eigen dierenarts/vervanger consulteren. De kosten van dit bezoek zijn geheel voor uw rekening, evenals de eventuele reiskosten.

*****
Dierenpension

"De Bommel"

toller 


 Labrador aanbieding

COUPE A LA LAB

€ 60.00

(dit is wassen en ontwollen)


 

Gevraagd

 Oude handdoeken. 

Oude voetballen.

Oude rugby ballen

 

Heeft u deze toevallig over of gebruikt u ze niet meer wij zijn er heel blij mee.


Bent u ook nieuwsgierig naar ons nieuwe reserveringssysteem?

Klik en lees meer!

KennelCare inloggen


 

*****