20140205 1 header

We zijn heel tevreden en dit is vooral te merken aan onze gastdieren die het graag eten. Ze eten hun ontbijt en diner dan met veel plezier dan ook op.

Ook in onze Kennel (fokkerij) gebruiken we de Happy Dog producten en onze eigen volwassen honden en hun pups doen het er prima op en eten het graag, hun vachten zien er mooi uit en hun conditie is prima.

Ook onze klanten die hun hond of honden Happy Dog voeren zijn erg tevreden.

 

Wim en Caroline

 

Mocht u uiteraard vragen hebben dan horen we dit graag.

happy-dog-logo

Sinds een paar maanden heb ik een Labrador uit de Kennel van de Victoriahof van Wim en Caroline .

Caroline heeft mij het voer van Happy Dog aangeraden en ik ben hier zeer tevreden over. Dit voer bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van de fabriek waar het voer geproduceerd wordt. Hier ben ik een groot voorstander van! Hier door weet ik zeker dat mijn hond alleen maar goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Ook het blikvlees met 100% proteïne vindt mijn hond erg lekker.

Pepijn

thumbnail file9 2

Mijn bruine Labrador Karlek Boda van de Victoriahof van één jaar is in bij Wim en Caroline geboren. Hij krijgt zijn hele leven al brokken van het merk Happy Dog en dit bevalt heel goed. Dit voer laat zijn vacht mooi glimmen en het zorgt er voor dat hij goed groeit. Ook mijn andere kleine hondje Luna, een kruising tussen een Jack Russel en een Beagle, eet deze brokken heel graag. Luna is heel kieskeurig als het om eten gaat, maar dit is een van de weinige voersoorten dat ze lekker vindt. Zij is al een oude dame van bijna 12 maar nog super fit en gezond.

Groetjes Jascha

thumbnail file2 2

Al onze labradors uit de kennel van de Victoriahof van Wim en Caroline hebben hun hele leven al diverse Happy dog brokken gekregen.

Als puppy kregen ze de puppybrokjes / junior en daarna de volwassen brokken en als ze ouder werden kregen ze de senior brokken.

Onze Mads is een labrador retriever op een bejaarde leeftijd nu.

Hij kreeg de senior brokjes verschillende jaren, maar nu heeft hij al enige tijd de Piemonte brokken.

( Piemonte = Eend, Zeevis en Italiaanse Kastanje)

Daar ben ik ook zeer tevreden over en onze Mads  Moni Vd Victoriahof  ook.

Zijn ontlasting ziet er mooi stevig uit, zijn conditie is enorm verbeterd ook al is hij op leeftijd. Wat ook belangrijk is dat zijn vacht er goed uit ziet. Maar het allerbelangrijkste : Hij vindt zijn brokjes heerlijk en omdat er ook nog een de waardevolle Nieuw -Zeelandse Mossel is zit wat ook nog een goed is voor zijn gewrichten. Deze samenstelling is ook nog een Glutenvrij en zonder aardappel.

Kortom ik ben zeer tevreden.

Marie – Jose & Mads 

 

20181110 210249Wij geven onze Toller Marley al jaren het voer van Happy Dog. Ze vind het heel lekker en is goed gezond.

Wat wij belangrijk vinden is dat ze goede ontlasting heeft.

Het vlees is erg goed en ze wil dan ook niks anders meer eten.

Op 7 oktober 2018 is Marley bevallen van 7 prachtige pups. Wij vonden het heel belangrijk dat ze en goede voeding kregen en zijn ook met de pups begonnen met pap, wat later de gewelde puppybrokken en weer wat later het vlees gemengd met brokjes. Ze deden het allemaal super en de baasjes zijn ook door gegaan met hetzelfde voer.

Erg tevreden mensen en erg tevreden pups.

Groetjes Lisette Bloks20181106 105714

De producten van Happy Dog gebruik ik al vele jaren voor mijn Labradors uit de Kennel van de Victoriahof.

De puppy-brokken tot en met de Seniorenbrokken heb ik de afgelopen jaren tot volle volledigheid gebruikt.

Happy Dog wordt geleverd in een degelijke verpakking waardoor de producten vers blijven en prima blijven ruiken. De vertering van het eten is prima, waardoor een geen vervelende winden of grote drollen worden geproduceerd. Mijn inziens komt dit door de zuivere ingrediënten van het voer!

Het voordeel is dat Happy Dog ook een Glutenvrije variant heeft, zodat ik voor beiden honden Happy Dog kan blijven voeren.

De honden zijn na al die jaren er nog steeds dol op. Wat mij betreft een aanrader voor anderen en reden om een keer Happy Dog te proberen.

Door:  Manfred van Deelen 

ledeae en feliz

Onze dames 2 tollers die vinden de brokken heerlijk en de athrofit werkt super bij de toller van 11 jaar

Gr Herman HolIMG 4282

Sinds wij onze lieve labrador "Ilo Bambino van de Victoriahof" (Roepnaam Ilo) kochten bij dierenpension de Bommel, voeren wij hem al brokken van Happy Dog.

Toen Ilo puppy was kreeg hij de NatureCroq Welpen.

Daarna zijn wij over gegaan op de NatureCroq Adult (Rind & Reis)

Ilo en wijzelf zijn ontzettend tevreden over deze brokken. 

Ook omdat het bereid is met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Wat ons opvalt:

-Een gezonde hond met een prachtige glanzende vacht en een goede spijsvertering.

-Het word ook ontzettend graag gegeten.

Kortom een echte aanrader!

Lieve groetjes, 

Fabiënne, Dave en een poot van Ilo.

gijs

Super voer, en onze labrador Gijs, doet het er erg  goed op en lust het graag. Ze hebben er diverse soorten brokken van, zelfs voor allerlei soorten allergie.

Het is erg fijn dat ook hier het de  beste  kwaliteit voor een gezonde voeding in zit  . De voeding-stoffen  die er in zitten zijn ook erg goed voor zijn vacht en conditie .

Ben zeer tevreden en mijn hond Gijs ook :  Hij krijgt er een smile op zijn gezicht van Happydog.

 

Priscilla van der Zand

Onze bouvier Pluis eet sinds jaar en dag NatureCroq Rind & Rice van Happy Dog.

Ik geef haar iets meer brokken dan in de aangegeven tabel voor haar gewicht staat omdat ze nogal actief is.  Ze blijft hierdoor mooi op gewicht. Ze is nu bijna 7 jaar oud, is kerngezond en heeft geen problemen met haar tanden. 

Het voer is van constante kwaliteit. 

Als ik voer bestel neem ik vaak meerdere verpakkingen van 15kg mee. Het voer blijft in de stevige verpakking echt heel lang “vers”. Pluis eet de brokken uit het laatste pak net zo graag als de brokken uit de zak die het eerste is aangebroken.

Kortom probleemloos voer. Ik vertrouw op Happy Dog.

Marcel Driessen

Ze heeft nu de Junior brokjes ( lam-rice) De opvolger van de Baby brokjes . Ze kauwt er wat langer op dan de puppy brokjes waardoor ze ook langer verzadigd is .

Wij zijn zeer tevreden met het voer van Happy Dog en bevelen het andere honden zeer aan!

Inge Dekker

Claire hol

 

Toller teefje Claire voelt zich Happy bij het voer Happy Dog !! 

 

Onze Claire krijg al jaren Happy dog.

Ze voelt zich heel goed en rent nog als een.jonge hond,

terwijl ze al bijna 9 jaar is.

Groetjes Herman Hol

IMG 20160202 WA0009Mucha onze blonde labrador teefje van bijna 11 jaar krijgt haar hele leventje al Happy Dog brokken. Van puppy brokken, original brokken ,en tot sinds een paar jaar senior brokken .

Ze is nog steeds in goed conditie .  Ze mag elke dag met me mee naar mijn werk en daar geniet ze enorm van. Dit is voor haar hard werken hoor .... want graven is haar favoriete bezigheid net als het eten....

En tussen het harde werken is het heerlijk om er even in het mooie gegraafde stukje in weg te gaan dromen. ( zie foto's  )

20161115 135039F.vd. Klok

 

 

 

Hoi Caroline,

Wat ben ik blij dat ik naar jouw advies geluisterd hebt, en ben overgestapt naar het voer dat jullie verkopen. Naboo ( voor onbekende onze prachtige ondeugende 2 jarige Australian Sheperd reu) liep gisteren los bij ons achter in de boomgaard , er was een waterig zonnetje en zijn vacht zag er zo prachtig uit, hij glansde gewoon. Ik heb echt het idee dat dat door jullie voer komt, vroeger was dat een stuk minder.

Ook hoef je er niet zo veel van te geven, is het volgens mij erg smakelijk ( als ik al zeg eten, dan weet hij van gekkigheid niet wat hij moet doen) en wat toch ook wel belangrijk is, de ontlasting is mooi en niet zo veel. Soms zie ik hopen liggen dat ik wel eens denk, pff dat was toch geen hond??

En wat ook makkelijk is dat je het gewoon bij jullie meeneemt als je de hond komt halen, geen extra ritjes naar de winkel met allerlei gesjouw.

Dit wilde ik je toch even laten weten,

Hartelijke groet,

Monique en Naboo ( Regelmatig te vinden in de dagopvang )

Hoi Caroline,

Even een reactie op je hondenvoer. We hebben voor alle drie de honden altijd Happy Dog.

Voor Maple het Plus/Active voer, omdat het wat kleinere brokjes zijn en zij dat prettiger vindt. Het feit dat Tollers lastige eters zijn deed ons besluiten aan haar "wens" te voldoen. Voor de Labradors gebruiken we "Original", de min of meer standaard brokken. Het prettige van Happy Dog vinden wij dat je zonder meer tussen de verschillende soorten voer kunt overstappen zonder dat de honden ervan aan de diarree gaan.

Laatst zijn er een nieuwe voersoorten bij gekomen,waaronder "Africa". Dit is speciaal voor de gevoelige hond. Lars heeft snel last van zijn darmen en die zijn daarna ook weer moeilijk op gang te krijgen. "Äfrica" is gebaseerd op struisvogelvlees en aardappels (glutenvij). Omdat Lars laatst ook weer buik problemen had zijn we het toch gaan proberen en binnen 1 dag zagen we al verbetering en we hebben geen terugval geconstateerd.

Het is voor hem echt een uitkomst!

Groetjes Margot

*****
Dierenpension

"De Bommel"

toller 

LET OP :

Inverband met het Coronavirus zijn onze openingstijden in tijdsblokken verandert !

Dit houdt in dat u ALLEEN op afspraak, uw trouwe viervoeter kunt brengen en ophalen. ( 

We hopen u hiermee voldoende te hebben gëinformeerd.

't Bommelteam 


 

 

Al enkele jaren heeft Bommeltje een ruil bibliotheek .

Hier kunt u leesboeken ruilen, of leesboeken inleveren uiteraard wel compleet.          

We wensen u veel leesplezier !!


 

 

______________________

 Labrador aanbieding

COUPE A LA LAB

€ 60.00

(dit is wassen en ontwollen)


 

Gevraagd

 Oude handdoeken. 

Oude voetballen.

Oude rugby ballen

 

Heeft u deze toevallig over of gebruikt u ze niet meer wij zijn er heel blij mee.


Bent u ook nieuwsgierig naar ons nieuwe reserveringssysteem?

Klik en lees meer!

KennelCare inloggen


 

*****