20140205 1 header

Supplementen

Hier vindt u bijzondere producten voor specifiek gebruik als dieet of kuur!


arthrofitArthrofit

 • Voor actieve honden en grote rassen
 • Met glucosaminoglucanen (GAGs)
 • Bevat wilde Nieuw-zeelandse kweekmosselen

Speciale voeding voor actieve honden en honden van grotere rassen met een uitgebalanceerd gehalte aan Glykosamineglykanen (zogenaamde GAGs). Deze eiwit-suikerverbindingen zijn belangrijke elementen voor het functioneren van de smering van de gewrichten en dragen daarom wezenlijk bij aan de belastbaarheid van de gewrichten zelf. Ze worden constant verbruikt en moeten dus uit de voeding gehaald worden. Nog een belangrijke stof is collageen. Het is het hoofdeiwit van het bindweefsel en geeft stevigheid aan de spieren, banden, gewrichtkappen en de botten. De activiteit van de GAGS en het collageen neemt af met de jaren. Dit kan alleen maar leiden tot het ontstaan van artrose, artritis en rugklachten. ArthroFit bevat haaikraakbeen waar veel collageen in zit en gelatine voor ondersteuning van de voeding. De verwerkte groenlippige mossel uit Nieuw-Zeeland (Perna Canaliculus) wordt in zijn natuurlijke omgeving op zijn rijpst geoogst, snel verwerkt en behoudt zo een zeer hoog gehalte biologische GAGs. Bij de werking geldt niet de kwantiteit, maar de activiteit van de mosselbestanddelen. De receptuur wordt ondersteund door kiezelgoer, zeealgen en een speciaal kruidenmengsel ArthroFit is voornamelijk geschikt als bijvoeding wanneer er problemen zijn met de gewrichten, spieren of banden.


haarspezialHaar Speciaal

 • Voor bevordering van gezonde haargroei
 • Voor ondersteuning bij verharen
 • Met een unieke combinatie van werkzame stoffen

Schoonheid komt van binnen. Huid- en vachtproblemen zijn vaak het gevolg van een gebrek aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen (Vitamine E, B-complex, Biotine), onverzadigde vetzuren (Omega 3 en Omega 6) en sporenelementen (Zink, selenium en jodium). De daaruit voortkomende stofwisselingsproblemen kunnen leiden tot roos, rode vlekken, zweren, eczeem en bulten. HaarSpezial heeft een unieke combinatie van werkzame stoffen voor de vorming van een gezonde huid met weerstand, voor bevordering van de haargroei en voor ondersteuning bij het verharen. Het biergist dat in HaarSpezial zit levert belangrijke vitaminen en sporenelementen en ondersteunt de verbinding met de natuurlijke vezels en zeer actieve sporenelementencomplexen van de spijsvertering. Vitamine E en Selenium beschermen tegen agressieve stoffen uit de stofwisseling en in combinatie met biotine dragen ze bij aan de stabilisatie van het lichaamseigen vermogen van bescherming tegen infecties.


multivitaminmineralMultivitamin Mineraal

 • Met alle noodzakelijke vitamines en mineralen
 • Voor periodes met een verhoogde behoefte aan vitale stoffen
 • Voor een doelmatige aanvulling op vleesporties

MultiVitamin Mineral is een doelmatige aanvulling op vleesporties met alle noodzakelijke vitamines, mineralen en sporenelementen die van levensbelang zijn. Vlees bevat relatief weinig calcium, die door MultiVitamin-Mineral effectief aangevuld worden. Hoge doseringen sporenelementen leveren een belangrijke bijdrage aan een actieve stofwisseling. MultiVitamin Mineral kan ook doelbewust gebruikt worden in perioden van hogere energiebehoefte, zoals tijdens de zwangerschap en het zogen en het kan ook bij alle sporthonden gebruikt worden. Door het grote aandeel mineralen draagt MutiVitamin-Mineral in het bijzonder bij voor regulering van de zuren-basenhuishouding.


sanocroqnSano Croq N

 • Dieet-enkelvoeding voor honden
 • Voor ondersteuning van chronische nier-, lever- en hartaandoeningen

Bij nier- en leveraandoeningen verliezen de organen, al naar gelang de mate van aantasting, de mogelijkheid het lichaam op natuurlijke wijze te ontgiften. Stofwisselingsproducten verzamelen zich in het bloed en belasten het gestel. Met aangepaste voeding kan schade aan de gezondheid worden vermeden: Sano-Croq N heeft een verlaagd fosforgehalte en bijzonder hoogwaardige proteïnen, een aangepaste verhouding calcium-fosfor en bovendien voor eventuele hartaandoeningen een optimaal, laag natriumgehalte. Sano-Croq-N is speciaal ontwikkeld al enkele voeding bij nier-, lever- en hartaandoeningen.

*****
Dierenpension

"De Bommel"

toller 


 

Vacature Dierenverzorg(st)er !

(zie  Vacatures en stage ) 

 

______________________

 Labrador aanbieding

COUPE A LA LAB

€ 60.00

(dit is wassen en ontwollen)


 

Gevraagd

 Oude handdoeken. 

Oude voetballen.

Oude rugby ballen

 

Heeft u deze toevallig over of gebruikt u ze niet meer wij zijn er heel blij mee.


Bent u ook nieuwsgierig naar ons nieuwe reserveringssysteem?

Klik en lees meer!

KennelCare inloggen


 

*****