20140205 1 header

Supreme Fit & Well

Fit & Well is een concept voor het zeer bewust voeren van honden.
Een teveel aan vet en proteïne is vandaag de dag ook bij de hond vaak de oorzaak van chronische ziekten - vooral bij weinig beweging! Een afgewogen, niet te voedzame voeding die aan de werkelijke behoeften van de hond voldoet, brengt uitkomst!

LifePlus klHappy Dog Fit & Well lost deze problemen op:

 • door recepten met bescheiden energiewaarden
 • voor 90 % verteerbaar
 • en met de natuurlijke veelzijdigheid van het
  LifePlus Concept®

Door de onderverdeling in Mini, 
Medium en Maxi dekt dit concept de
behoeften van kleine, middelgrote en
grote honden op ideale wijze.

Om aan de bijzondere behoeften van alle hondenrassen tegemoet te komen, bestaat de Fit & Well-lijn uit Adult Sport voor honden met een verhoogde energiebehoefte, Adult Light voor honden met een geringe energiebehoefte en een voeding voor Senior-honden.

Fit & Well - verbetert fitheid en welzijn van uw hond!

Kijk voor de samenstelling, inhoudstoffen en voedselhoeveelheid op de website van Happy Dog


adult miniSupreme Adult Mini

 • Voor volgroeide honden tot 10 kg met een normale energiebehoefte {26/14}
 • Voor heel bijzondere fijnproevers
 • Optimale tandverzorging door kroket met optimale beet

Adult Mini bevat 26 % lichtverteerbare proteïne van de beste kwaliteit en een aangepast vetgehalte van 14 % met noodzakelijke, onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige bron. De bijzondere receptuur met aangepaste kroketvorm, bestaande uit het unieke Happy Dog Life Plus Concept met natuurlijke ingrediënten en de originele Nieuw-Zeelandse mossel voldoet prima voor alle volgroeide honden tot 10 kg. Het energiegehalte van Adult Mini is aangepast aan hun natuurlijke bewegingsbehoefte van 2-3 uur per dag en voorkomt bij het geven van de aanbevolen hoeveelheden overvoering en de problemen die daaruit ontstaan.


adult mediumSupreme Adult Medium

 • Voor volgroeide honden tussen 11-25 kg met een normale energiebehoefte {24/12}
 • Met waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen
 • Natuurlijk evenwicht door een optimale voedingsstoffenbalans

Adult Medium bevat 24 % lichtverteerbare proteïne van de beste kwaliteit en een aangepast vetgehalte van 12% met noodzakelijke, onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige bron. De bijzondere receptuur met aangepaste kroketvorm, bestaande uit het unieke Happy Dog Life Plus Concept met natuurlijke ingrediënten en de originele Nieuw-Zeelandse mossel voldoet prima voor alle volgroeide honden van 11 tot 25 kg. Het energiegehalte van Adult Medium is aangepast aan hun natuurlijke bewegingsbehoefte van 2-3 uur per dag en voorkomt bij het geven van de aanbevolen hoeveelheden overvoering en de problemen die daaruit ontstaan.


adult maxiSupreme Adult Maxi

 • Voor volgroeide honden vanaf 26 kg met een normale energiebehoefte {23/12}+
 • Met waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen
 • Veilig voeren van grote rassen door geoptimaliseerde kroket

Adult Maxi bevat 23% lichtverteerbare proteïne van de beste kwaliteit en een aangepast vetgehalte van 12% met noodzakelijke, onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige bron. De bijzondere receptuur met aangepaste kroketvorm, bestaande uit het unieke Happy Dog Life Plus Concept met natuurlijke ingrediënten en de originele Nieuw-Zeelandse mossel voldoet prima voor alle volgroeide honden vanaf 26 kg. Het energiegehalte van Adult Maxi is aangepast aan hun natuurlijke bewegingsbehoefte van 2-3 uur per dag en voorkomt bij het geven van de aanbevolen hoeveelheden overvoering en de problemen die daaruit ontstaan.


adult sportSupreme Adult Sport

 • Voor volgroeide honden met een verhoogde energiebehoefte {28/16}
 • Met waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen
 • Optimaal uithoudingsvermogen & prestatievermogen door 28% hoogwaardige proteïnen

Sport- en werkhonden met een hoge tot zeer hoge bewegingbelasting hebben, net als drachtige en zogende honden, een duidelijk verhoogde voedingsbehoefte. Een belastende overvoering moet desondanks voorkomen worden.
Adult Sport werd speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld.Het bevat naast een aangepast aandeel lichtverteerbare proteïne van uitsluitend dierlijke herkomst tevens een aangepast vetaandeel (16%) met noodzakelijke, onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige bron.Gecompleteerd door het unieke Happy Dog Life Plus Concept van natuurlijke ingrediënten en de oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse mossel, onstaat een zeer gezonde maaltijd van superpremiumkwaliteit, die een zeer positieve invloed heeft op de prestaties in de hondensport. De hoeveelheid energie van Adult Sport is voldoende voor de dagelijkse behoefte van een hond met minstens 3 uren van grote activiteit.


adult lightSupreme Adult Light

 • Voor alle volgroeide honden met een geringe energiebehoefte {19,5/5,5}
 • Uniek - slechts 5,5% vet
 • Met waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen
 • Met vitaliserende L-Carnitine

Honden die naar overgewicht neigen, hebben behoefte aan een zeer lichte, vullende en toch lekkere voeding met een gering vetgehalte!
Happy Dog biedt met Adult Leicht de perfecte receptuur: Lam en gevogelte, rijst, mais en het unieke Happy Dog Life Plus Concept met natuurlijke ingrediënten leggen de basis voor deze nieuwe en lichtverteerbare superpremiumvoeding. Ze bevat slechts 5,5% vet en slechts 19,5% proteïne. Verrijkt met de originele Nieuw-Zeelandse mossel en L-Carnitine is Adult Leicht geschikt voor volgroeide honden van iedere leeftijd. Het lagere gehalte aan energie dat verbonden is aan de aangepaste dagelijkse beweging van 1-3 uur per dag, voorkomt bij een individueel afgestemde voeding overvoering en de problemen die daaruit ontstaan.


seniorSupreme Senior

 • Voor alle seniorhonden met een normale energiebehoefte {19/9}
 • Met vitaliserende L-Carnitine
 • Met waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen
 • Met artisjokken en witlof

Senior – vitaliteit voor de 2e levensfase
Met de toenemende leeftijd verandert de stofwisseling van onze hond langzaam. Om de innerlijke organen te ontzien moet een aangepaste seniorenvoeding worden gegeven waarvan de hoeveelheid proteïnen, fosfor en natrium zijn verlaagd. De energiehoeveelheid van de voeding mag echter slechts weinig minder zijn. Happy Dog Fit en Well Senior wordt samengesteld op basis van gevogelte, lam, vis, rijst en mais en verrijkt met speciale spijsverteringsstimulerende voedingsvezels, stabiele vitamine C alsook de originele Nieuw-Zeelandse mossel en L-carnitine. Gecompleteerd door het unieke Happy Dog Life Plus Concept van natuurlijke ingrediënten en artisjok en cichorei, onstaat een zeer gezonde en lichtverteerbare maaltijd van superpremiumkwaliteit, die de levensvreugde van alle actieve senioren lang behoudt.

*****
Dierenpension

"De Bommel"

toller 


 

Vacature Dierenverzorg(st)er !

(zie  Vacatures en stage ) 

 

______________________

 Labrador aanbieding

COUPE A LA LAB

€ 60.00

(dit is wassen en ontwollen)


 

Gevraagd

 Oude handdoeken. 

Oude voetballen.

Oude rugby ballen

 

Heeft u deze toevallig over of gebruikt u ze niet meer wij zijn er heel blij mee.


Bent u ook nieuwsgierig naar ons nieuwe reserveringssysteem?

Klik en lees meer!

KennelCare inloggen


 

*****