20140205 1 header


De brokken zijn optimaal aangepast aan het gebit en de tanden van middelgrote en grote hondenrassen. Dit exclusieve recept wordt afgerond met het unieke Happy Dog Natural Life Concept®, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Gemaakt in Duitsland onder zeer strenge kwaliteitscontrole. Om de stofwisseling van uw hond optimaal en op de juiste manier te ondersteunen, gebruiken we natuurlijke ingrediënten. Onze Happy Dog Natural Life Concept combineert ingrediënten waar de hele hond profijt van heeft: Sporenelementen, lijnzaad, geselecteerde kruiden, appel en mosselen uit Nieuw Zeeland.

Supreme Sensible

LifePlus klMet Happy Dog Supreme heeft Happy dog een hele nieuwe manier van denken over het voeden van honden geïntroduceerd: Regionale voedingsverschillen, diversiteit in voeding net als bij mensen. Daarvoor worden de beste, typische menu´s van een land verworven en aangepast aan hondenbehoeften. De keuken van Toscane, Ierland en Nieuw-Zeeland staan ook bij mensen bekend om de bijzondere gezonde en smaakvolle gerechten. Daar hebben ze zich op gericht. De unieke, landeigen ingrediënten worden beoordeeld op voedingswaarde en uitgekozen om een harmonieuze samenstelling te vormen voor honden. Daarmee kan uw huisdier genieten van wat u goed doet - en smaakt. Door de veelvoud aan smaken van Happy Dog Supreme wordt het voeden een waar plezier - voor baasje en hond. U kunt er zeker van zijn dat elke soort voeding een optimale combinatie van voedingsstoffen biedt.

Wissel ze af of blijf bij een favoriete soort: Alle drie samenstellingen zijn uitstekend geschikt voor een gezonde voeding voor uw hond. Natuurlijk worden alle soorten Happy Dog Supreme, net als de andere producten, in het familiebedrijf in Wehringen bereid, met de grootst mogelijke zorg, veel tijd en aandacht voor kwaliteit.

Kijk voor de samenstelling, inhoudstoffen en voedselhoeveelheid op de website van Happy Dog


supreme-newseelandSupreme Nieuw Zeeland (Neuseeland)

 • Voor voeding bij allergieën – zacht voor maag en darmen
 • 21% kwaliteit lamsvlees, 21% lekkere rijst
 • Natuurlijke zonnebloemolie
 • Hoogwaardig mosselvlees

Het smaakbereik van Happy Dog Supreme Nieuw-Zeeland reikt tot de andere kant van de wereld. Hier grazen lammetjes in de vrije natuur op onbedorven gras en de zee herbergt schatten zoals de groenlippige mossel - slechts enkele ingrediënten van onze hoogstaande hondenvoeding.


supreme ierlandSupreme Ierland (Irland)

 • Voeding bij vacht- en huidproblemen. Allergieën
 • Met aardappels, haver en gerst
 • Hoge kwaliteit zalm en konijn

Voor Happy Dog Supreme Ierland hebben we ons laten inspireren door de krachtige maar licht verteerbare keuken van het ”Groene eiland": Konijn, zalm en gezonde aardvruchten zoals aardappels, haver en gerst breng smaak en gezondheid in de voerbak.


supreme toscanaSupreme Toscane (Toscana)

 • Laag vetgehalte speciaal voor honden met een laag energieverbruik
 • Met lam, zalm en natuurlijke olijfolie
 • Geselecteerde mediterrane kruiden
 • Met pulp van blauwe druiven

Happy Dog Supreme Toscane bevat de beste ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied zoals olijfolie en zongerijpte kruiden. Vitaliteit en genieten, een mild en zacht glooiend landschap met vruchtbare grond kenmerken Toscane, en zo is deze hondenvoeding ook, die al het goede in zich draagt wat Toscane te bieden heeft.


supreme africaSupreme Africa (Afrika)

 • Afrikaanse struisvogel als enige dierlijke proteïnebron
 • Zonder graan - met glutenvrije aardappel
 • Diergeneeskundig aanbevolen bij onverdraagzaamheden voor voermiddelen en bij allergieën

Struisvogelvlees wordt voor de voeding van veeleisende honden almaar belangrijker. Want Afrikaanse struisvogel is een exclusieve, bijzonder zeldzame bron van proteïnes en daardoor ideaal voor honden met voedingsmiddelenintoleranties. De speciale smaak, de donkerrode kleur en de prima verdraagbaarheid geven het vlees zijn buitengewone karakter. Aardappelen bevatten geen gluten – en zijn daarom voor dieren met graanintoleranties uitermate aan te bevelen. Supreme Africa verenigt struisvogel en aardappelen tot een unieke receptuur. Het complete droge voer in superpremium kwaliteit is speciaal geschikt voor honden met speciale behoeften die gevoelig voor voeding zijn – en ook voor alle fijnproevers.


supreme karibikSupreme Karibik

 • Zeevis, banaan, aardappel
 • Zonder graan met glutenvrije aardappel
 • Ook voor gevoelige honden
 • Aanbevolen door dierenartsen bij voedingsintoleranties

Happy Dog Supreme Caribic is het voer zonder granen voor fijnproevers, gemaakt van exclusieve grondstoffen.

Dankzij de unieke en bijzondere eiwitbron zeevis, met gemiddeld proteïne- en energiegehalte, belast 

deze paradijselijke receptuur de spijsvertering niet en is ook uitstekend verteerbaar voor honden van alle rassen die gevoelig reageren op voeding.

Geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole!

Totaalvoer voor alle volgroeide honden met een normale energiebehoefte.


Piemonte

Met waardevolle kastanjes voor gevoelige honden. csm happy dog trockenfutter supreme piemonte neu button 2cce13a040

 • Primeur: met Italiaanse kastanje
 • Aanbevolen door dierenartsen bij voedselintoleranties
 • Met hoogwaardig vlees en ingewanden van eend en zeevissen
 • Graanvrij, glutenvrij
 • Zonder aardappelen

 

Met de Italiaanse zoete kastanje is Happy Dog Supreme Sensitive Piemonte niet alleen heerlijk voor je viervoetige vriend. Met het glutenvrije, graanvrije en aardappelvrije recept is dit droogvoer zelfs geschikt voor honden met allergieën of voedselintoleranties. Goed verteerbare eend, heerlijke zeevissen en ons Natural Life Concept® maken het recept af. Deze zorgvuldig geselecteerde componenten en het bijzonder zachte productieproces maken Happy Dog Piemonte het ideale voedsel voor een bewust dieet. Ook voor honden met speciale behoeften.

De brokken zijn optimaal aangepast aan het gebit en de tanden van middelgrote en grote hondenrassen. Dit exclusieve recept wordt afgerond met het unieke Happy Dog Natural Life Concept®, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Gemaakt in Duitsland onder zeer strenge kwaliteitscontrole. Om de stofwisseling van uw hond optimaal en op de juiste manier te ondersteunen, gebruiken we natuurlijke ingrediënten. Onze Happy Dog Natural Life Concept combineert ingrediënten waar de hele hond profijt van heeft: Sporenelementen, lijnzaad, geselecteerde kruiden, appel en mosselen uit Nieuw Zeeland.

 

*****
Dierenpension

"De Bommel"

toller 


 

Vacature Dierenverzorg(st)er !

(zie  Vacatures en stage ) 

 

______________________

 Labrador aanbieding

COUPE A LA LAB

€ 60.00

(dit is wassen en ontwollen)


 

Gevraagd

 Oude handdoeken. 

Oude voetballen.

Oude rugby ballen

 

Heeft u deze toevallig over of gebruikt u ze niet meer wij zijn er heel blij mee.


Bent u ook nieuwsgierig naar ons nieuwe reserveringssysteem?

Klik en lees meer!

KennelCare inloggen


 

*****