Hallo vrienden van Bommeltje

Zoals vele van jullie misschien wel weten heeft Bommeltje het altijd druk met zijn baantje bij Dierenpension "de Bommel". 

Net als al zijn hondenvriendjes moet ook Bommeltje zijn jaarlijkse vaccinaties op tijd halen bij de dierenarts.

Regelmatig krijgen we de vraag wat Bommeltje allemaal doet met onze hondenvriendjes.

Bommeltje wilde daarom met veel plezier een aantal van de vele taakjes laten zien.

tollerpup in love van Bommeltje

 

Elke dag doet Bommeltje gezellig samen met al zijn vriendjes een gymnastiekuurtje op  de speelweides. Dit gaat groepje voor groepje. Van jong tot oud is er een entertainmoment per dag ingepland door Bommeltje.  

Dierenpension de Bommel Bommeltje spelen met Nova scotia duck tolling retrievers

Ook heeft Bommeltje er dagelijks veel plezier in om alle kamers  (kennels ) schoon te maken en de mandjes  en bedjes van zijn hondenvriendjes weer op te maken. Het is natuurlijk ook fijn om elke dag een schoon bedje en kamertje te hebben. Tijdens dit werkje hoor je hem heerlijk meezingen met de muziek: woef waf waf woef is zijn meest voorkomende tekst. 

         bommel aan het dweilen

Wat ook een van zijn favoriete taakjes is, is het ontbijt, lunch en diner klaarmaken. Wist je dat Bommeltje dit een heerlijk werkje vindt? Hier zie je hem genieten en gauw een extra brokje in het voerbakje doen van zijn hondenvrienden.

En als hij het Luxe of Basis verwenarrangement mag geven zie je hem gewoon genieten..... dat is lekker he!


bommel voer klaarzetten

Waar Bommeltje ook zo’n plezier in heeft, is als hij met zijn vriendjes in de speelweide of kamers mag gaan knuffelen. Daar geniet hij zo van, dan lacht hij van oor tot oor.

Voor de opening heeft Bommeltje het reuzedruk om de hondenvriendjes die weer naar huis gaan te wassen. De meeste hondenvriendjes mogen namelijk gewassen worden van hun baasjes en het is altijd een hele klus om alle vriendjes weer op tijd gewassen te hebben.

Valentina wasstraat

 

 

Ook het bijkletsen met de baasjes over hoe het gaat met zijn hondenvriendjes en hoe leuk ze met elkaar spelen, is één van Bommeltjes taken.

bommel telefoon

             

Aan het einde van de dag doet Bommeltje alle voerbakjes van hondenvriendjes schoonmaken en afdrogen. Dit is veel werk maar Bommeltje vindt ook dit een leuk werkje. Onder deze werkzaamheden zingt hij altijd heerlijk mee met de muziek.

  bommel aan de vaat

En als alle hondenvriendjes moe en voldaan in hun bedje liggen, worden alle speelweides buiten weer netjes schoongemaakt voor de volgende dag.  Al met al heeft Bommeltje het reuzedruk en vliegt de dag voorbij als hij weer heerlijk voor zijn hondenvriendjes heeft gezorgd  en met ze heeft gespeeld.

bommeltje slaapt3Ook op tijd  bed is gaan is voor  ons Bommeltje geen probleem . Dagelijks gaat hij zonder mopperen slapen want het was wel heel vermoeiend hoor. En als jullie heel stil zijn, kunnen jullie hem en zijn hondenvrienden goed horen snurken!