Koos heeft weer een weekend bij zijn Bommel vriendjes doorgebracht.

Hij gaat altijd met veel plezier naar binnen en ziet ons dan niet meer staan.

Vandaag heb ik hem heerlijk gewassen en heel mooi getrimd opgehaald.

Wij als baasjes van Koos zijn zeer tevreden over de opvang en Koos gaat moe maar voldaan mee naar huis.

koos boonTot de volgende keer.🐾🐾

Bij Dierenpension de Bommel kun je altijd terecht voor advies en vragen. 

In de receptie  hebben ze uitgebreid assortiment aan voeding (Happy Dog ), gezonde snoepjes en snacks . 

Dagopvang is ook ideaal geregeld met je eigen pasje. Onze toller Abby vind het geweldig daar. .

De trimsalon : de trimbeurt voelt als een feestje. En ze ziet er altijd weer prachtig uit als ze is geweest.


We moeten er een eindje voor rijden uit Tilburg maar dat doen we met plezier voor Abby.

 

abby1     Paul van Berkom & ( Lumi twin van de Victoriahof )   Abby 

Als begeleidend dierenarts van Dierenpension de Bommel kan ik getuigen van een buitengewoon professioneel pension met veel aandacht voor gezondheidszorg en een prettig verblijf voor de "gasten".

Dierenarts : A.J.M. van Vliet

Noëlle                   Dit pension is een aanrader voor je trouwe viervoeter. Het is een pension waar de honden meer buiten zijn dan binnen, waar ze prettig in groepen kunnen verblijven en waar je hond de juiste medische verzorging kan krijgen. Erg vriendelijk en goed gediplomeerd personeel. Mijn hond gaat er met heel veel plezier naar toe!!

   
Sofie                         Meer dan prettig en goed bedrijf, onze honden gaan er met zo ontzettend veel plezier naar toe, ze spelen er de hele dag buiten, mogen slapen in prachtige themakamers, worden weer heerlijk gewassen na hun bezoek... Een toppension gerund door de toppers Caroline en Wim, samen met de superleuke meiden die er werken!

 

van Voorthuisen            Afgelopen zomer heb ik mijn Labrador voor het eerst laten logeren bij Dierenpension De Bommel in Wadenoijen. Ik bracht mijn hond daar heen, omdat de honden daar lekker de hele dag samen buiten mogen spelen op de speelweides. Bij warm weer kunnen ze zelfs zwemmen! Het is daar netjes, schoon en je kunt er ook voor kiezen om je hond in een soort huiskamer met banken en bedden te laten overnachten! Als ik mijn hond op kom halen is hij lekker schoon gewassen en geborsteld. Het pension heeft super lieve verzorgsters en ik laat mijn hond daar met een gerust hart achter. Een top pension!

 

Fieke Kok              Ik breng mijn labrador al jaren naar dit pension, personeel is vriendelijk en meegaand. ze zijn goed met de dieren, de dieren zitten veel buiten en kunnen samen lekker rond rennen in de vele verschillende speelweide's. Op en top verblijf voor je viervoeter!!

Herman Hol       Super pension Onze hondjes gaan er graag naartoe.

 

Coby Kneuvels             Onze Benji gaat graag naar het pension. Hij zit dan in een themakamer met andere honden waar hij mee spelen kan. De verzorging is goed en het is er hygiënisch. We brengen hem elke vakantie vanuit zeeland. Hij komt weer vrolijk thuis.

 

Riek  v Vliet             Wanneer wij op vakantie gaan willen wij een goed onderkomen voor onze viervoeters. Wij weten dat ze bij dit dierenpension in goede handen zijn. Zij kunnen heerlijk ravotten en wanneer wij ze ophalen zijn ze professioneel getrimd en worden schoon afgeleverd. Thuis liggen ze bij te komen van hun vakantie.

 

Liex vd Ploeg Heel fijn pension .

_____________________________________________________

Eleonora van Eck

Niets anders dan lof! Hoe jullie onze Truus hebben begeleid naar haar nare ervaring elders, ze gaat nu weer met plezier logeren. Staan altijd klaar met een leuke ontvangst en geven advies waar nodig. Hoop er nog jaren te komen met onze newfy's

 

 Monique Brinkman- Schrijver  

Onze eerste hond heeft er bijna 10 jaar vanaf pup rondgelopen, die was zo blij om daar te zijn dat hij in de auto al zat te blaffen zodra we er naar toe reden,en de auto uit rende om er maar zo snel mogelijk binnen te zijn! Het is daar ook zo schoon, de dieren hebben alle ruimte om te spelen met elkaar, alle zorgen wat betreft inentingen ed worden uit handen genomen, helemaal geweldig! Onze tweede hond komt er nu ook en die heeft het ook alweer reuze naar zijn zin!

 

 Tanja Koos Van De Luijtgaarden

Voor de 1ste keer heeft onze Lab Noa bij jullie gelogeerd , maar het was zeker niet de laatste keer ! En wat was ze lekker schoonhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd4/1.5/16/1f44c.png?En goed gekapthttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f79/1.5/16/1f61c.png?ze ziet er stralend en knap

 

Patricia Hallema 

Zodra de auto op het parkeerplaats staat popelt Gijs om naar binnen te gaan, sterker nog hij is niet te houden want wat een feest is het voor hem. Dankjewel Carolien en uiteraard de rest van de team dat jullie altijd zo goed voor onze hond Gijs zorgen. We laten hem altijd met een gerust hart achter omdat we weten dat de Bommel gerund wordt door een top team! Waar de honden heel veel speel plezier beleven, dat we ons bijna schuldig voelen om hem weer op te halen!

 

 

 Annemiek Wuite    

Ruby en Orvar komen regelmatig een dagje spelen en ook voor de vakanties is dit een prima oplossing. De dag opvang is ideaal zodat wij kunnen werken bij Wuite Vrijetijds Mode. Beide honden springen uit de auto als we aankomen. Caroline en haar team kennen de honden goed en bezorgen ze een leuke tijd.

 

______________________________________________

Rozemarijn Filomeen van Hartskamp      

De honden vinden het heerlijk om bij jullie te spelen. Aan iedereen die het moeilijk vind om zijn huisdier ergens te laten, dit is de perfecte plek je ziet de dieren zoveel plezier hebben gehad dat je je bijna schuldig voelt om ze weer mee naar huis te nemen.  Echt een aanrader !!!!

 

Claus Langens

Diesel en Laranje gaan er met veel plezier naar toe. Onze Tollers vinden het super leuk bij Wim en Caroline. Vriendelijkheid, hygiëne, service en zorgzaamheid staan hoog in het vaandel.

 

Sjanny van den Langenberg    

Vandaag de 4 tolletjes weer gebracht voor een korte vakantie voor de hondjes En altijd ze komen weer netjes getrimd en vrolijk thuis. Wij zijn zeer tevreden, en we komen er nu toch al 15 jaar diverse keren per jaar. Het ziet er altijd netjes uit. We hebben al vaak rondleiding gehad buiten de schoolvakanties om en dit kan altijd. Het is leuk om de veranderingen te zien in de afgelopen jaren. Top….. Wim en Caroline ga zo door.

 

Drieske Vogel

Helemaal top! Voor het eerst geweest. Onze hond heeft het duidelijk naar zijn zin gehad. Erg leuk om de foto's op de site te zien. Bedankt voor de vriendelijke service en alle liefde aan onze ( schone, getrimde)hond cooper komen zeker terug.

 

Wendy Doelman

Eerste keer dat wij onze hond Bruno bij Dierenpension de Bommel hebben gebracht. Goed geïnformeerd door de medewerkers en klantvriendelijkheid is op en top. Bruno is moe maar voldaan!!

 

Miranda Bergsma

Wat een super hondenhotel, in een woord geweldig!!! Onze Beer is dit jaar voor het eerst geweest, maar zeker niet voor het laatst. De honden worden met zoveel liefde opgevangen. Wij een leuke vakantie, Beer een nog veel leukere vakantie. Ze kunnen heerlijk ravotten, rennen, zwemmen. En de foto's die je dan ziet, het is een grote gezellige boel. Echt top. Ik zeg ook namens Beer tot volgend jaar!!!

 

Sabien van der Wielen

Helemaal top ! Goed voor de honden . Brengen onze tollers er graag en altijd naar toe !!! Personeel is vriendelijk en honden staan op nummer 1 Wij komen er graag voor uit Berkel Enschot

 

Ilona de Jonge

Super leuk pension met zeer vriendelijke mensen waarbij de honden echt op nummer 1 staan! Dit was de eerste keer dat wij onze Job hebben laten logeren en hij vond het super. Lekker ravotten in het water en zand bij de speelweide en zullen Job zeker weer brengen tijdens de vakantie. Top!!!

 

Fred Vlasblom

Vanuit Leidschendam wel wat ver rijden naar de Bommel, maar voor ons is dat het zeker waard. Bij het woord Hondenhotel wordt onze labrador thuis al enthousiast, daar aangekomen is ie niet meer te houden. Dat zegt wel wat over de verzorging, het prettige verblijf en hoe onze Marley het daar naar zijn zin heeft. Op deze manier kunnen wij met een gerust gevoel 4 weken op vakantie en brengen wij Marley zo nodig even een weekend daar graag onder. Voor die paar keer, maakt ons de lange rit dus niets uit. Met dank aan alle medewerkers van de Bommel.

 

Erik Veldman:

Betrokken, servicegericht en natuurlijk een goed hart voor de honden / dieren!
Al jarenlang Vitors (dalmatiër) favoriete logeer en vakantieverblijf

 

Edwin de Bos:

Wij een fijne vakantie gehad in Italië, onze zwarte Labrador Balou heeft een super vakantie  gehad bij " de Bommel  " , bedankt voor de super verzorging en tot de volgende keer ! 

 

Ina van Toorn: Wij brengen Ciska golden retriever al 8 jaar met de vakantie er naar toe Ze gaat er graag heen en vindt het er erg leuk Ook is het erg fijn dat ze heerlijk gewassen en geknipt terug komt want van al dat spelen in het water wordt je erg modderig

  

Heleen van Noordenne : Onze hoogbejaarde labrador Brisca gaat al jaren naar de Bommel. Het mooiste vind ik dat er een bejaardenkamer is waar de senioren kunnen genieten van hun welverdiende oude dag en de jonkies op een afstand in de gaten kunnen houden. Het vele buiten mogen zijn en spelen in het water is toch ook uniek. De expertise die het Caroline ( en de andere medewerkers!!) aan de dag leggen is ongekend.  Ik geef hun dan ook een 5 met een dikke plus. Hopelijk  tot volgend jaar  ...

  

Marjan Kloet : Onze labrador Toon vandaag opgehaald bij " de Bommel", hij is altijd blij als we hem komen halen maar.......  Misschien nog blijer als we hem wegbrengen!

 

Marja Barendrecht: Onze bruine labrador Boy komt hier al vanaf 9 maanden met vakanties. Hij heeft het er super naar zijn zin. Deze vakantie bracht ik hem en parkeerde mijn auto aan de buitenzijde van het hek. Caroline zag me uitstappen en riep "Boy" Hij stoof de auto uit en ik heb hem pas vandaag bij het ophalen weer gezien, 2,5 week later! Gezond en gepoetst en doodmoe! Ligt nu al heel de avond te slapen.. Ook al moet ik vanuit Rotterdam komen rijden , Boy gaat nooit meer ergens anders naar toe als wij op vakantie gaan...

 

Jolanda de Boe: Als pup is Tinka, als gevolg van onverwachte omstandigheden, al liefdevol opgevangen door Caroline en Wim.
Vanaf dat moment is het vertrouwen in het team van de Bommel alleen maar steeds opnieuw bevestigd.
Tinka gaat graag naar de dagopvang en brengt ook de zomervakanties in de Bommel door.
Onbetaalbaar, te weten dat je hond in goede handen is!
Een grote pluim voor het hele team.

 

Hoi

Ook wij zijn erg tevreden over het dierenpension de Bommel. Onze honden (tollers) hebben het altijd naar hun zin bij jullie. Goede verzorging van de honden na een goed ontvangst bij het aanmelden bij het pension.Er wordt hard aan de weg getimmerd, met de fotoshoot 10 mei 2014 waar prachtige foto's zijn gemaakt.

De verschillende acties met bommeltje en de opnamens van SBS6. Hart van Nederland met Hans Kraay junior en Caroline.

Er is voldoende ruimte voor spelen en plezier maken op de ruim opgezette speelweide met afkoeling met waterpoel.Wij komen van de zomer zeker terug zodat ook onze honden een prima vakantie hebben bij Dierenpension de Bommel.

Tot snel.T. Fischer

Hoi

Ook wij zijn erg tevreden over het dierenpension de Bommel. Onze honden (tollers) hebben het altijd naar hun zin bij jullie. Goede verzorging van de honden na een goed ontvangst bij het aanmelden bij het pension.Er wordt hard aan de weg getimmerd, met de fotoshoot 10 mei 2014 waar prachtige foto's zijn gemaakt. De verschillende acties met bommeltje en de opnamens van SBS6. Hart van Nederland met Hans Kraay junior en Caroline.Er is voldoende ruimte voor spelen en plezier maken op de ruim opgezette speelweide met afkoeling met waterpoel.Wij komen van de zomer zeker terug zodat ook onze honden een prima vakantie hebben bij Dierenpension de Bommel.Tot snel.T. Fischer


Ondergetekende, Marianne Kuijf is ruim 40 jaar samen met haar echtgenoot Frans Hendrik. Trotse ouders van 4 kinderen plus aangetrouwd en 6 kleinkinderen. Bij ons gezin hebben altijd  twee of meerdere honden gehoord. Dat zijn er de loop der jaren een hele reeks geweest omdat zoals iedereen weet de leeftijd van een hond helaas geen gelijke tred houdt met die van zijn baas. Momenteel behoren Jamie, Dora en Herman bij ons gezin .Wij hebben in de loop der jaren veel met de kinderen gereisd. Uiteraard moesten wij dan opvang voor onze honden hebben. Ik heb heel wat kennels bezocht, maar niet een was goed genoeg voor onze huisgenoten. Dus altijd iemand in ons huis om op de passen, of thuisblijven. Tot wij een aantal jaren geleden dierenpension "de Bommel" bezochten. Dit op aanraden van een goede kennis van ons. Na een gesprek met de eigenaresse Carolien over hoe het er in het pension toeging, raakte ondergetekende enthousiast. Veel beweging en spel buiten.
Zijn ze binnen dan zitten bij elkaar in een verblijf. Onze eerstvolgende vakantie hebben wij onze honden naar "de Bommel" gebracht. Een beetje zenuwachtig zijn we ze na twee weken op gaan halen. Zeer levenslustig, prachtig getrimd en gewassen sprongen ze ons tegemoet. Inmiddels zijn de kinderen de deur uit, wij met pensioen en reizen wij de hele wereld over. Dit kan omdat wij zien dat onze honden vol levenslust naar "de Bommel" toegaan en weer vol levenslust thuiskomen. Dit alles dankzij de goede zorgen van Carolien, Wim en hun team.
Marianne Kuijf

Mijn hond als filmster . Wat leuk om te zien dat mijn hond zo lief bleef liggen samen met een paar andere honden in de mand met Louis van Gaal. Dat hadden we nooit gedacht Lars zomaar bij Hart van Nederland op tv terwijl 1,2 miljoen mensen hem zouden zien. Nu maar hopen dat hij geen sterallures krijgt en mensen komen vragen om een foto met poot afdruk .!! Grappig dat hij Dierenpension de Bommel had uitgekozen voor zijn mini onderzoek . Iedereen kon ook zien hoe de speelweide's en de waterplas er uit . Margot van de Griendt