Onze labrador Sam  komt twee dagen per week naar de dagopvang bij de Bommel. Razend enthousiast rent hij bij aankomst naar de ingang en kan hij niet wachten om de dag met zijn vriendjes door te brengen. Moe maar voldaan komt hij s avonds thuis. Voor ons als baasjes is het enorm fijn te weten dat we hem achter laten bij een professioneel (top) team die met heel veel liefde en aandacht de zorg voor Sam op zich nemen. Als er iets is, medicijnen geven, of de vraag of ze ergens op willen letten, kan het allemaal. Een vakantieadres voor Sam waar we hem met een gerust hart achterlaten bij de Bommel.

Het is een super fijn dierenpension, een echte aanrader voor ieder hondenbaasje.

Sam Sukel

Mireille Sukel- van Buijtenen

Abygail is een dame van 9 maanden  en gaat al een tijdje naar de dag opvang. In het begin was een beetje verlegen en is in een rustige groep gezet. Nu is ze niet te houden als ze de auto uitgaat ik word naar binnen gesleurd . Ze zit in een groep van 10 honden en heeft een vriendinnetje waar ze erg gek op is een x labrador  zo lief . Het fijne van bij de bommel dat ze alles voor je doen. Ze is al geplukt. Nagels te lang even opschrijven en hups ze zijn geknipt.  Ontwormen , vlooienspul aan alles word gedacht.  Nooit gedacht dat dit zo fijn zo zijn voor hond en baasje . Zelfs als ik niet meer zo werken zou ik ze nog brengen. Het is geweldig voor ze daar. De mensen zijn zo lief voor de honden. Het is echt een hondenhotel

Mevr van Tintelen  (  foto volgt nog   )
  
 


lola  534x800

Hallo Caroline,

Bedankt de geweldige foto! Wat een leuk initiatief van jullie om dit te doen. Lola heeft het ontzettend naar haar zin bij jullie en dat is voor mij een hele fijne gedachte. Het was een leuke middag met de altijd enthousiaste medewerkers van De Bommel. 

Bedankt nogmaals voor de goede zorgen!

Hartelijke groeten,

Anita Roeloffs

(Baasje van Lola)

lola en anita 534x800

 

athenakraay

Sinds een aantal maanden brengen wij onze hond Athena naar De Bommel wanneer mijn vrouw en ik door werkzaamheden, op sommige momenten niet de tijd aan haar kunnen besteden die ze verdient.
Het is een feest om daar op de parkeerplaats uit te stappen en als een bezetene door je hond naar binnen getrokken te worden op weg naar Caroline en alle lieve medewerkers.
Je weet en je voelt dat je hond in zeer goede handen is en dat je met een gerust gevoel “even” weg kan.

De Bommel is het best te vergelijken met een schoolreisje...

Je gaat er opgewonden naar toe…

Je hebt veel aandacht en plezier en als je opgehaald wordt ben je moe maar zeer voldaan.
Het is in onze ogen dan ook denigrerend om het over “pension” De Bommel te hebben. Wij spreken liever over Hotel De Bommel!
Hans en Sofie Kraay 

Dagopvang reactie :

Yes, wij mogen weer!!!

Het enthousiasme wat onze Berner Sennenhonden uitstralen als ik de parkeerplaats van de Bommel op rij, zegt genoeg. De hele dag spelen en ravotten en 's avonds moe maar voldaan weer naar huis! En iets teveel in de blubber gelegen, dan worden ze gewassen en kunnen zij fris mee naar huis. Wat wil een hond nog meer?! En wat wil een baas nog meer? Ik maak nu toch al 10 jaar gebruik van de dagopvang & zou niet anders willen. Het welzijn en plezier van de honden staat bij de Bommel echt op nummer 1! Zijn ze een keer ziek of hebben zij medicijnen nodig, schrijf het maar op & zij krijgen extra aandacht en op tijd de medicijnen. Een nachtje blijven slapen omdat het mij beter uitkomt, schrijf het maar op! Super! Ik woon in Druten en werk in Arnhem / Velp, rij dus heel wat extra kilometers, maar doe dit met liefde en plezier!    Groet Yvette

yvette

tessDit is onze Drent Tess van 1,5. Tess is een hele lieve, vrolijke en enthousiaste hond. Op dinsdag en woensdag brengen we haar altijd naar de Bommel waar zij zich helemaal kan uitleven en haar energie kwijt kan. Ze vindt het geweldig!

"De Bommel" is een prima oplossing voor druk werkende baasjes; Tess heeft het namelijk ontzettend naar haar zin en voor ons geen schuldgevoelens over een alleen thuiszittende hond.

Een groot pluspunt van Caroline en haar team is dat ze ontzettend begaan zijn met de honden in hun dagopvang/pension. Uit ervaring weten wij dat er bij gezondheidsproblemen ze, met wat extra aandacht en verzorging, voor de hond klaar staan. Voor advies over bepaalde zaken kun je dan ook altijd bij ze terecht, wat erg prettig is.

Als onze Tess na een dagje "Bommel" thuis komt, ploft ze moe en voldaan op haar bankje en ligt ze lekker na te genieten van de dag…
Al met al: welke hond wil er nou niet een dagje "beesten" bij de Bommel?!?!

Lieve Bommeltjes,

In de afgelopen jaren komt mijn Nala naar de dagopvang op enkele dagen van de week. Ik moet werken (zoals een heleboel mensen), maar wilde ook dolgraag gezelschap van een hond. Mede door jullie is dit mogelijk geworden. Nala hoeft nu niet alleen thuis te blijven.

nalaIk weet eerlijk gezegd niet wie gelukkiger is met deze mogelijkheid: ik, die met een gerust hart haar dierbaarste achterlaat of Nala, die al kwispelend naar binnen loopt en moe en voldaan weer opgehaald wordt.

Ik wil jullie bedanken voor alle goede en lieve zorgen voor Nala.

Groetjes,
Willeke Vis

 

storm"Hond en carriere?! Dat kan zeker. Vooral als er een uitstekende hondenopvang tussen je huis en kantoor zit. Die heb ik gevonden in Wadenoyen. Helemaal perfect! Voor de hond ideaal om gedurende de werkdag veel liefde en aandacht te krijgen. Zowel van de andere honden als van de oppassers. En heel leuk om te zien dat iedereen juist gek op jouw hond is. Ben je ook nog een beetje trots! Hondje blij, elke dag weer. Niet te houden zodra de achterbak van de auto open gaat. Ideaal voor de baas als die weer tot 's avonds laat moet werken. Dan kan de hond dus gewoon blijven overnachten.

Soms komt het schuldgevoel een klein beetje om de hoek kijken, maar da's gauw voorbij als hondlief wederom naar het hek rent en uit alle macht staat te kwispelen, voor alweer een lange dag in de opvang. Voor de hond en mij de perfecte plek. Dus de perfecte oplossing als je toch graag een hond hebt en een drukke baan."


Groetjes,

Kim Derks & Labrador : Storm

Hoi ik ben Pim. Mijn moeder is een Heidewachtel en mijn vader een chocoladebruine Labrador, wat mij dus een enig echte Labrawachtel maakt. Ik lijk het meest op mijn vader en zie er daardoor eigenlijk uit als een niet zo grote chocoladebruine Labrador met een minuscuul wit plukje haar op mijn borst en mooie licht omlijnde ogen.

labrawachtel pimIk ben in oktober 2005 op een boerderij geboren en woon vanaf dat ik zo'n 7 of 8 weken oud ben in Tiel bij mijn twee grote en twee kleine bazen. 
Vanaf februari 2006 ga ik 3 of 4 dagen in de week naar de Dagopvang in de Bommel, of zoals mijn kleinste baas zegt: naar de "hondenschool".

Ik vind het elke keer weer erg leuk om naar de dagopvang van de Bommel te gaan en kan dan ook niet wachten om naar binnen te rennen en iedereen die ik tegen kom te begroeten. Wanneer ik na een dag "Bommel" thuis kom, plof ik vrijwel meteen in mijn mand. Ik moet dan echt bijkomen van al het rennen, vliegen en spelen.

Misschien tot ziens!
Pim