Dagopvang bij Dierenpension "De Bommel"

U werkt en wilt toch graag een hond hebben? U loopt met een schuldgevoel rond omdat uw hond zo vaak alleen is terwijl u werkt? U wilt een dagje uit, maar dan is uw hond te lang alleen?
 Dat hoeft vanaf nu allemaal geen probleem meer te zijn, met een “Bommel” dagopvangpasje!

Geautomatiseerde en flexibele dagopvang

Onze dagopvang werkt met een pasje. Alle dagopvanghonden hebben hun eigen dagopvangpas waar de eigenaar een aantal punten op kan zetten. Per dag dat uw hond in de dagopvang verblijft, is één punt, ongeacht hoelang uw hond er die dag is geweest. Met deze dagopvangpas wordt de deur naar de breng- en haalruimte van de dagopvang geopend. Op de dagopvangpas staan alle gegevens van de hond, dus de pas is aan de hond gebonden. Door middel van permanent cameratoezicht, hebben wij altijd een goed overzicht van onze gasten. Een van onze medewerkers zal zich, na binnenkomst, over uw hond(en) ontfermen en ze brengen naar een speelweide. ’s Avonds wordt uw hond op de afgesproken tijd weer in de wachtruimte kennel geplaatst.

Voordelen voor de klanten en voor ons

Doordat de dagopvang in ons dierenpension geautomatiseerd is en flexibel is, kunnen wij alle dieren meer persoonlijke aandacht geven. Uiteraard gaat het persoonlijke contact met de huisdiereigenaren niet verloren. Mocht u vragen hebben, kunt u ons altijd aanspreken of even binnen komen wandelen, bellen of mailen.

Openingstijden dagopvang

U kunt uw hond brengen in de dagopvang van maandag tot en met zaterdag 06.00 – 21.00 uur. Op zon- en feestdagen is de dagopvang gesloten.

‘Dagboek’

In onze dagopvangruimte ligt een ‘dagboek’ waarin u alle op- en of aanmerkingen voor ons kunt achterlaten. Hier kunt u alles opschrijven wat wij op dat moment moeten weten over uw dier. Ook is het fijn als u hierop het tijdstip opschrijft wanneer uw hond weer wordt opgehaald. Dan zorgen we dat uw hond dat tijdstip weer (moe maar voldaan) klaar zit om met u meer naar huis toe te gaan.

Zieke honden

Wij kunnen helaas geen dieren aannemen die onverwachts ziek zijn geworden. Met ‘ziek’ bedoelen we dan de besmettelijke ziektes, zoals giardia, buikvirussen, etc. Dit om te voorkomen dat dit overgedragen wordt naar onze andere gasten. Mocht u hierover twijfelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te overleggen.

Prijslijst

Zie bij tarieven.

Vaccinatieboekje

Wanneer uw hond in de dagopvang komt, moet ten alle tijden het vaccinatieboekje/paspoortje aanwezig zijn bij ons!! Het boekje moet gecontroleerd zijn door een van onze medewerkers voordat u gebruik kunt maken van de dagopvang. U kunt het boekje bij ons laten liggen, of elke dag als uw hond komt het boekje meenemen. Wanneer het boekje niet aanwezig is, en de hond wel, bent u genoodzaakt de hond zo snel mogelijk weer op te komen halen! Mochten wij een controle krijgen, en uw hond zit hier zonder zijn boekje, is de eigenaar verantwoordelijk.

Het vaccinatieboekje/paspoortje moet aan een aantal eisen voldoen. Als het boekje niet voldoet aan deze eisen, wordt uw hond niet toegelaten.

Voor deze eisen: kijk naar “dierenpension de Bommel – vaccinatie eisen”.

Ontworm-/ontvlooi-/entservice

Het is zeer gewenst dat u uw hond tijdig ontwormd en ontvlooit. Dus dat betekend: ontwormen 4x per jaar (om de 3 maanden), en ontvlooien elke maand.

Wij begrijpen, dat het door drukte nog wel eens vergeten wordt. Daarom bieden wij een service aan om dit bij ons te laten doen. Wat houdt dat in?

 • Wanneer u gebruik maakt van onze ontwormservice, zorgen wij dat uw hond netjes 4x per jaar wordt ontwormd. Dit zullen wij doen wanneer u hond bij ons in de dagopvang verblijft.
 • Wanneer u gebruik maakt van onze ontvlooiservice, zorgen wij dat uw hond netjes elke maand zijn vlooiendruppeltjes krijgt. Dit zullen wij doen wanneer uw hond in de dagopvang verblijft.
 • Wanneer u gebruik maakt van onze entservice, houden wij voor u bij wanneer u hond weer ingeënt moet te worden. U krijgt een telefoontje van ons als wij zien dat het weer bijna tijd is voor zijn jaarlijkse prik, dan overleggen we wanneer de dierenarts hier komt. U hoeft alleen te zorgen dat uw hond op die dag bij ons in de dagopvang verblijft.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze service, geef dit dan aan ons door. Alle services kunnen gecombineerd worden.

Voeding/medicatie

Krijgt uw hond tussen de middag nog een lunch of wordt het ’s avonds wat later en wilt u graag dat wij uw hond alvast voeren, dan is dit uiteraard mogelijk! U krijgt van ons een “lunchtrommeltje”, hier kunt u de voeding van uw hond indoen. Wanneer u dit trommeltje op de daarvoor bestemde plankjes zet, zorgen wij dat uw hond op de gewenste tijd zijn/ haar voeding krijgt. Natuurlijk is het ook mogelijk om daar medicatie neer te zetten, als uw hond deze moet krijgen op het moment dat uw hond bij ons in de dagopvang verblijft. Zorg dat er duidelijk opstaat voor wie het is, en welke tijdstip uw hond deze medicatie gegeven moet worden.

Wanneer uw hond voer en/of medicatie krijgt, schrijf dit dan ook op in het “dagboek”.

Dagopvang – huisregels

 • Bij het betreden van de dagopvang (brengen en halen) is het verplicht om uw hond(en) aan/af te melden.
 • Bij het niet aanmelden van uw hond, moeten wij een aanmeldcode invoeren en dat kost u dan een extra punt.
 • Bij het niet afmelden van uw hond, moet er door ons ook een aanmeldcode worden ingevoerd, ook dit kost u dan een extra punt.
 • Bij misbruik van de dagopvangpas, zullen wij genoodzaakt zijn deze te blokkeren.
 • Bij het niet opvolgen van onze huisregels, zal de dagopvangpas geblokkeerd worden.
 • De dagopvangpas blijft ten alle tijden eigendom van dierenpension de Bommel.
 • De dagopvangpas is gebonden aan één hond. Bij misbruik hiervan, of gebruik door derden, zal de dagopvangpas worden geblokkeerd.
 • Als wij genoodzaakt zijn om u dagopvangpas te blokkeren, vindt er geen terugbetaling plaats van het resterend aantal punten.
 • Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag 06.00 uur - 21.00 uur. Buiten deze tijden kunt u de dagopvang niet betreden. Wij zijn gesloten op zon- en feestdagen.
 • Een overnachting van uw hond is mogelijk indien dit telefonisch of mondeling is goedgekeurd door een medewerker.
 • Als de punten bijna op zijn, krijgt u van ons een factuur per mail voor de nieuwe punten. Deze factuur kunt u verwachten;

Als u altijd 60 punten heeft, zal deze factuur komen wanneer de laatste 10 punten zijn bereikt.

Als u altijd 15 punten heeft, dan zal deze factuur komen wanneer de laatste 5 punten zijn bereikt. De punten worden op de pas gezet wanneer de betaling is voldaan.

 • U kunt dit bedrag overmaken, u kunt via uw eigen account betalen met iDEAL, of tijdens onze openingstijden met de pin of contant.
 • Bij het niet tijdig opladen van uw pas, zal de deur gesloten blijven wanneer u er doorheen wilt. U moet uw hond dan tijdens onze openingstijden brengen en halen.
 • De dagopvangpas is alleen verkrijgbaar door middel van een vastgestelde borgsom. De borg krijgt u alleen terug wanneer u de pas weer zonder schade inlevert.
 • Bij schade of verlies van de pas, wordt de borg in rekening gebracht, resterende punten komen te vervallen.
 • Na aanschaf van de dagopvangpas zal er geen terugbetaling plaatsvinden, tenzij de hond is overleden en de eigenaar dit kan aantonen met een overlijdensakte die is uitgegeven door de dierenarts met paraaf.
 • Wanneer uw hond in de dagopvang verblijft, moet het vaccinatieboekje/paspoortje met de geëiste entingen aanwezig zijn in dierenpension de Bommel. Wanneer dit niet zo is, moet de hond onmiddellijk worden opgehaald.
 • Als wij controle krijgen terwijl uw hond hier zit zonder vaccinatieboekje/paspoortje, of zonder de geëiste entingen, is de boete voor de eigenaar van de hond.
 • De klant gaat met het tekenen van het dagopvangcontract akkoord met de Algemene Voorwaarden van dierenpension de Bommel (Erkend dierenpension door Dibevo en Dierbaar).