Dierbaar keurmerk

 

Dierenpension De Bommel gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

 

Wadenoijen, 27 november 2021 – Dierenpension de Bommel  heeft dit jaar voor het 19 de  opeenvolgende jaar het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo’n certificaat.

smoothie

Vanaf 12 oktober 2021 kunnen onze gasten gebruik maken van een nieuw arrangement.

Happy4Pets Meat Smoothie is voor echte fijnproevers  en bevat het beste kwaliteitsvlees, verse groenten en waardevolle kruiden.

Dierenpension De Bommel: zwefkeitjes

Wie doet er mee?

Wie laat de Bommel zwerf- keitjes zwerven?

Maak een foto van zijn bestemming met een herkenbaar punt.

Als u een foto stuurt naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vinden we dat erg leuk en zijn we daar blij mee.

bommeltje in de bieb.

Bommeltje heeft het maar druk met het verzorgen en spelen met zijn hondenvriendjes, maar regelmatig is hij even in de bieb te vinden.

Want er staan vaak nieuwe boeken bij !  

Veel honden baasjes hebben de weg al gevonden naar Bommeltje Bieb.

Dierbaar Dierenpension de Bommel

 

Persbericht: Dierenpension de Bommel gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

Dierenpension de Bommel  heeft dit jaar voor het 18e opeenvolgende jaar het felbegeerde Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo’n certificaat.