TRIMSALON "De Bommel"

In onze eigen trimsalon is het mogelijk dat uw hond tijdens het verblijf wordt gewassen. Dit gebeurt echter ALLEEN op uw verzoek en hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Trimmen van uw retriever

Tevens is het mogelijk om uw Labrador, Nova Scotia Duck Tolling, Flatcoat of Golden retriever te laten trimmen, borstelen of te ontwollen. Dat kan evt. tijdens het verblijf, mits u dit tijdig doorgeeft. Meld dit tijdig i.v.m. drukte in de trimsalon. Vooral in drukke tijden van de schoolvakanties en feestdagen is het zeer gewenst dit tijdig te laten inplannen bij ons.

Natuurlijk kunt u ook buiten het verblijf van uw hond gebruik maken van onze retriever-trimsalon. Hiervoor kunt u een aparte afspraak maken bij ons. U kunt ons bereiken via mail of telefonisch contact.

Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten het pension om gebruik te maken van de trimsalon. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak laten inplannen bij ons. Vergeet uiteraard ook nu niet het vaccinatieboekje/paspoort mee te brengen. Ook nu gelden de regels zoals ze beschreven staat bij * entingen.

 

"Heerlijk ingesopt en ze vinden het super gezellig zo'n wasbeurt "

Valentina wasstraat2  

De honden mogen van ons gedurende de speeltijd heerlijk met elkaar ravotten op de speelweides. Mocht u niet voor een wasbeurt kiezen, dan zou het kunnen zijn dat ze eruit zien zoals de honden hieronder met een kleimasker.

"Kleimasker"

valantina kleimasker2Dierenpension De Bommel: trimsalon

 

 

 

toller vies 4Wasbeurt nodig ??toller wordt gewassen

Vooral na lekker gespeeld te hebben met soortgenoten, is het vaak wel nodig dat ze gewassen worden als ze naar huis gaan. (Zie bovenstaande foto's).
Wilt u dat uw hond gewassen wordt, geef dit aan bij binnenkomst zodat we er rekening mee kunnen houden. We hebben speelweides met gras, met zand en een waterbeach waar ze lekker mogen graven en ravotten.

 

NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER in bad

Na een heerlijke vakantie lekker fris gewassen weer naar huis.

De meeste honden vinden het heerlijk! Je ziet ze er echt van genieten.

Toller in bad 1a toller in bad 3